Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!

67d975eb142f40375e11676f15f0ae4c_XL
Άλλη μια τάση που που κάθε fashionista πρέπει να ενστερνιστεί!
Η pencil φούστα σε όλα τα μήκη αποτέλεσε αγαπημένο κομμάτι για τις συλλογές λατρεμένων  ξένων αλλά και ελλήνων σχεδιαστων,όπως οι Reed Krakoff,Christian Dior,Burberry αλλά και Mi-ro designers,Nότης Παναγιώτου και πολλοί άλλοι αντίστοιχα.
Φέτος όμως δεν «παίζουμε» μόνο με το μήκος αλλά και με τα πλούσια και πολλά υποσχόμενα  patterns  που στοχεύουν να κάνουν κάθε εμφάνισή μας ξεχωριστή.Πάμε να τα δούμε ανα κατηγορία και η επιλογή, δική σας:

-Denim pencil skirts:
Το απόλυτο trend  για όσες λατρεύουν τις casual αλλά και τις κομψές ταυτόχρονα εμφανίσεις.
PicMonkey%20Collage1 Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!
TIP:  μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα fun t-shirt για πιο funky αποτέλεσμα,με jean πουκάμισο για total denim look –που πιστεψέ με θα σε ανταμείψει- ή με ένα λευκό πουκάμισο ή τοπ για μια πιο καθημερινή και λιτή εμφάνιση.
-Polka dot pencil skirts:
Πουά: ακόμα μια τάση που ήρθε για να μείνει.Σε οποιονδήποτε χρωματικό συνδυασμό,το αποτέλεσμα δείχνει πιο vintage,πιο retro και σε κάνει να μοιάζεις αυτόματα με σταρ του παλιού κινηματογράφου-δεκαετίας 50 με 60.
PicMonkey%20Collage3 Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!
TIP:μπορείς να τις συνδυάσεις με μονόχρωμο τοπάκι ή πουκάμισο και nude γόβες,με ένα πουλόβερ κατά προτίμηση παστέλ ,ανάλογα  με την απόχρωση της φούστας που έχεις επιλέξει και για τις πιο τολμηρές με μια μπλούζα διαφορετικού pattern (π.χ ριγέ) για να πετύχεις μια stylish mix & match εμφάνιση.
-Floral:
Κι όμως τα floral δεν τα αποχωριζόμαστε φέτος με το πέρασμα του καλοκαιριού.Εμπλουτίζουν τη ντουλάπα μας και δίνουν ανοιξιάτικη διάθεση στην καρνταρόμπα μας προκειμένου να σπάσουν εκείνη τη μουντή του χειμώνα.

PicMonkey%20Collage2 Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!
TIP: συνδύασε μια τέτοια φούστα με τοπάκι κατά προτίμηση ίδιας ή κοντινής απόχρωσης με κάποια από εκείνες που έχει η φούστα.Διαφορετικά ένα μονόχρωμο crop top σε συνδυασμό με ένα διακριτικό κολιέ θα σου δώσουν ένα εξίσου όμορφο αποτέλεσμα.
-Leather:
Άλλη μια δυνατή τάση για φέτος, το δέρμα.Και όπως βλέπουμε οι σχεδιαστές ξεφεύγουν από το μαύρο και δίνουν χρώμα στο δέρμα,ώστε να πετύχουν πιο ασυνήθιστες επιλογές.

PicMonkey%20Collage4 Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!
TIP:Αρχικά μην το φοβάσαι καθόλου.Δεν είναι δύσκολο να το συνδυάσεις .Πουκάμισα,πουλόβερ,crop tops,σακάκια,γιλέκα,γούνα(πάντα οικολογική ε!),δέρμα (πάνω στο δέρμα),denim,παστέλ ή έντονες αποχρώσεις  όλα μπορούν να φορεθούν ανάλογα με την εμφάνιση που θες να πετύχεις.Ροκ ή chic;Street style ή glamorous style;Στο χέρι σου είναι!
-Animal prints:
Αγαπημένα!Και εδώ ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα,καθώς νέα prints έρχονται να προστεθούν στην καρνταρόμπα μας.Πέρα από το κλασσικό leopard ,λοιπόν, πολύ δυναμική τάση για φέτος  zebra & snakeskin.

PicMonkey%20Collage5 Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!
TIP:προσπάθησε να μη γίνεις πολύ υπερβολική με τα animal prints διότι θα πετύχεις αντίθετα αποτελέσματα,δηλαδή βαβούρα.Συνδύασέ τα με μονόχρωμα tops,πλεκτά,πουκάμισα ή t-shirts σε nude ή και σε έντονες αποχρώσεις αλλά μέχρι εκεί!Θυμήσου ότι το animal print είναι αυτό που θέλεις να ξεχωρίσει στην εμφάνισή σου και προσπάθησε να πετύχεις ακριβώς αυτό και όχι να χαθεί το animal print μέσα σε άλλα prints,για παράδειγμα.

-Last but not least!
Για τις πιο τολμηρές.Τί δε θα μπορούσε να λείπει;Μα φυσικά η δαντέλα η οποία προσθέτει πιο θηλυκό και sexy ύφος στην εμφάνισή σου.

PicMonkey%20Collage6 Pencil φούστες: Πώς να τις φορέσεις για εμφανίσεις που «κλέβουν» την παράσταση!
Ακόμα,μια pencil φούστα σε μεταλιζέ τόνους δημιουργεί αυτόματα μια ιδιαίτερη και πιο glam εμφάνιση.Τέλος,μια pencil μισή ματ και μισή rubber effect φούστα  ,δημιουργεί  ένα πιο «ψαγμένο» look.

Ό,τι και αν αποφασίσεις από τα παραπάνω ,προσπάθησε να ξεχωρίσεις με το δικό σου,προσωπικό style. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου