Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το boho-chic look και πως να το πετύχετε



Το boho-chic look και πως να το πετύχετε


Το boho είναι πλέον ένα look αρκετά δημοφιλές σε όσες ασχολούνται με τη μόδα και αναζητούν νέες τάσεις και στυλ. Μάθετε τι ακριβώς είναι και τρόπους για να το υιοθετήσετε.


Το μποέμικο στυλ είναι θηλυκό και κομψό. Την ίδια στιγμή εκφράζει το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας αφού προέρχεται από την μίξη πολλών διαφορετικών look μαζί, casual, hippie, ethnic, rock και vintage, αλλά και glam και girly. Οι γυναίκες το αγαπούν γιατί μπορούν να είναι sexy και άνετες ταυτόχρονα.

 Η Kate Moss, η Sienna Miller και η Nicole Richie είναι μόνο μερικές από τις διάσημες γυναίκες που έχουν κάνει στροφή προς το boho-chic και οι εμφανίσεις τους έχουν εντυπωσιάσει.


Styling tips:

• Συνδυάστε ένα άνετο top με ethnic σχέδια με ένα τζιν παντελόνι και δερμάτινα σανδάλια. Για μια πιο μοντέρνα εκδοχή του στυλ αντικαταστήστε το παντελόνι με σορτσάκι.
 • Μία φούστα με boho prints κοντή ή μακριά, συνδυασμένη με ένα απλό λευκό φανελάκι και χαμηλές εσπαντρίγιες ή σανδάλια είναι μία από τις πιο κλασσικές εκδοχές του look. Οι μπότες από μαλακό δέρμα για το χειμώνα ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ.
 • Επίσης ένα ανάλαφρο κοντό φόρεμα με μποέμ σχέδια αρκεί.
 • Τα αξεσουάρ μπορούν επίσης να δώσουν μποέμ πινελιές στο ντύσιμο εύκολα. Μακριά κολιέ ή μαντίλια, ασημένια ή χρυσά βραχιόλιά φορεμένα πολλά μαζί και μακριά σκουλαρίκια θα μεταμορφώσουν ένα απλό ντύσιμο και θα του δώσουν τη boho διάθεση που θέλετε.
 • Η τσάντα είναι επίσης ένα αξεσουάρ που μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το συνολικό boho look. Οι υφασμάτινες τσάντες κι αυτές από μαλακό δέρμα είναι ότι πρέπει για το συγκεκριμένο στυλ.

Η Olivia Palermo παραμένει κομψή και ανάλαφρη ακόμα και με μποέμικη στυλιστική διάθεση.
Glam-boho στυλ που μπορεί να σας συνοδεύσει ακόμα και σε μία επίσημη περίσταση.
Casual-boho look για την πόλη.
Girly και boho ταυτόχρονα με μία μινιμαλ διάθεση.
Η Sienna Miller αγαπάει το boho και το υιοθετεί στις casual εμφανίσεις της.
Θηλυκό και sexy. Το μαντήλι δίνει απογειώνει το look.
Η Kate Moss είναι λάτρης του συγκεκριμένου στυλ.
Ένα ξεχωριστό προσωπικό΄boho στυλ που μου αρέσει πολύ.
Chic-street look με αέρα boho!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου